Noor is de snelste

Noor is de snelste

Ontmoet Noor! Na Wies en Super Suus de derde powergirl waar we twee avonturen over mochten schrijven. Met vijf broers is Noor altijd het kleine zusje. Maar in deze boeken laat ze zien dat ze haar mannetje staat. 

Noor weet zelf heel goed dat ze snel is, in Noor is de snelste komen haar broers daar ook achter. Als Noor ein-de-lijk mee mag doen met hun spel,  verstopt ze zich zo goed dat de anderen haar vergeten. Als ze zó met haar om gaan, hoeft het van Noor niet. Ze begint te rennen en heeft niet in de gaten dat ze daarmee het spel redt.

In Noor gaat de strijd aan mag Noor meedoen met een hardloopwedstrijd van school. Een jongen van een andere school beschuldigt haar van valsspelen, waardoor Noor gediskwalificeerd wordt. Als ze een nieuwe kans krijgt, zet ze alles op alles om te bewijzen wie echt de snelste is.

In de boeken van Mo’s Daughters hebben meisjes de hoofdrol. En omdat boeken voor alle kinderen bereikbaar zouden moeten zijn, zijn deze speciale uitgaves voor € 1,99 te koop bij ACTION in Nederland en Frankrijk.

Prentenboeken Noor
>> Verhalen voor de prentenboeken Noor is de snelste en Noor gaat de strijd aan
>> Ontwikkeling personage, verhaalidee en uitwerking tekst
>> Mo’s Daughters