Groene gids voor Flow Magazine

Groene gids voor Flow Magazine

We waren al behoorlijk verzot op al het groen in ons leven. De ontwikkelingen rond duurzame initiatieven volgen we op de voet en we genieten dagelijks van buiten zijn. De opdracht om voor Flow Magazine een groene gids te maken, paste dan ook buitengewoon goed. Voor het themanummer ‘Let’s go green’ van Flow Magazine (nummer 4-2020) maakten we een gids vol groene ideeën, inspirerende interviews en praktische tips. 

De gids staat vol laagdrempelige tips, apps, boeken en inspirerende interviews die helpen om haalbare, duurzame stappen te zetten. Zodat je nog meer en makkelijker kunt genieten van het groen om je heen. Een voorproefje:

  • Auteur Babette Porcelijn zoekt uit wat de grootste impact heeft op het milieu, daardoor leeft ze gezonder en spaart ze geld uit.
  • Galeriehouder Marleen Kurvers redt kunst en geeft vergeten spullen een nieuwe context zodat ze weer interessant worden.
  • Ontwerper Foekje Fleur ontwerpt niet alleen voor de sier, maar draagt met haar producten bij aan het verminderen van plastic in huis.

Let’s go green – een gids vol groene ideeën 
>> Een dossier over duurzaamheid en genieten van de natuur
>> Inhoud, interviews en tekstredactie
>> Flow Magazine (Sanoma)